Μενού
Καλάθι

Δημητριακά

Δημητριακά
Επωνυμία: OEM
Νιφάδες από το δημητριακό Ζέας, ή δίκοκκο σιτάρι, βιολογικής γεωργίας. Περιεκτικό σε υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτείνες και μαγνήσιο είναι μια πολύ καλή επιλογή για προσθήκη στο καθημερινό σας μούσλι , ως συστατικό πρωινού ή για μέσα στην μέρα για μια δόση ενέργειας. Ταιριάζει υπέροχα και με γιαο..
3,30€
Επωνυμία: OEM
Υγιεινές και θρεπτικές νιφάδες βρώμης πλούσιες σε φυτικές ινες, ιδανικές για μέρος μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Μπορείτε να προσθέσετε γιαούρτι, γάλα, φρούτα, μέλι ή να φτιάξετε το γνωστό porridge, οπου βράζετε νερό ή γάλα με νιφάδες βρώμης για ένα γευστικό και πολύ θρεπτικό χυλό. Συμπλη..
2,60€
Επωνυμία: OEM
Το πίτουρο σίτου είναι μια εξαιρετικά υψηλή πηγή φυτικών ινών (εως 40%) κάτι που το κάνει δύσκολο να καταναλωθεί μόνο του, οπότε συστήνεται να καταναλώνεται μαζί με πίτουρο βρώμης. Προέρχεται από τον εξωτερικό φλοιό του σίτου και δίνει τέλεια υφή και γεύση στα αρτοσκευάσματα. Είναι πηγή καλών λιπαρώ..
1,70€
Επωνυμία: OEM
Σημαντική πηγή φυτικών ινών με πολύ καλή συνολική διατροφική αξία και όλα τα ευεργετικά οφέλη της Ζέας, είναι μια καλή επιλογή για ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινο συχνά μαζί με ένα άλλο πίτουρο, όπως αυτό της βρώμης...
2,40€
Επωνυμία: OEM
Πίτουρο βρώμης βιολογικής γεωργίας, με μεγάλη θρεπτική αξία και πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Το πίτουρο βρώμης περιέχει μόνο το πίτουρο του σπόρου, όπως φαίνεται και στην εικόνα ενώ οι νιφάδες βρώμης προέρχονται από ολόκληρο το σπόρο γι’αυτό ανήκει στα δημητριακά ολικής αλέσεως. Οι νιφάδες βρώμης ε..
2,40€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)