Μενού
Καλάθι

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου
Εισαγωγή
[Το όνομα της εταιρείας σας] ("εμείς", "μας", "εμάς") δεσμεύεται να προστατεύει και να σέβεται το απόρρητό σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας [το URL του ιστότοπού σας], χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή αλληλεπιδράτε με οποιονδήποτε τρόπο μαζί μας. Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική για να κατανοήσετε τις απόψεις και τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Πληροφορίες που Συλλέγουμε
Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τους ακόλουθους τύπους πληροφοριών:

Προσωπικές πληροφορίες
Στοιχεία επικοινωνίας: Όνομα, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση.
Πληροφορίες λογαριασμού: Όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης και άλλα στοιχεία εγγραφής.
Πληροφορίες πληρωμής: Στοιχεία πιστωτικής κάρτας, διεύθυνση χρέωσης.
Δεδομένα Χρήσης
Δεδομένα καταγραφής: Διεύθυνση IP, τύπος προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, σελίδες του ιστότοπού μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που αφιερώσατε σε αυτές τις σελίδες και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.
Cookies: Χρησιμοποιούμε cookies για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπό μας και να διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες.
Άλλα Δεδομένα
Δεδομένα Επικοινωνίας: Τυχόν μηνύματα ή επικοινωνία που μας στέλνετε, συμπεριλαμβανομένων σχολίων και ερωτημάτων.
Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με τους ακόλουθους τρόπους:

Για να παρέχουμε και να διατηρούμε τις υπηρεσίες μας: Διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του ιστότοπού μας και βελτίωση των υπηρεσιών μας.
Για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας: Παροχή πρόσβασης στον λογαριασμό σας και διατήρηση της ασφάλειάς του.
Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Σας στέλνουμε ενημερώσεις, ενημερωτικά δελτία και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Για την επεξεργασία συναλλαγών: Ασφαλής χειρισμός των πληρωμών και των συναλλαγών σας.
Για να αναλύσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας: Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας για τη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας.
Κοινή χρήση των πληροφοριών σας
Δεν πουλάμε, εμπορευόμαστε ή μεταφέρουμε με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξωτερικούς φορείς, εκτός από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πάροχοι υπηρεσιών: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν στη λειτουργία του ιστότοπού μας, στη διεξαγωγή της επιχείρησής μας ή στην εξυπηρέτησή σας.
Νομικές απαιτήσεις: Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από τις δημόσιες αρχές.
Μεταφορές επιχειρήσεων: Σε περίπτωση συγχώνευσης, εξαγοράς ή πώλησης του συνόλου ή μέρους των περιουσιακών μας στοιχείων, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μεταφερθούν.
Ασφάλεια δεδομένων
Εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Επομένως, ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας
Ανάλογα με την τοποθεσία σας, ενδέχεται να έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία:

Πρόσβαση: Το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων.
Διόρθωση: Το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς ή πλήρεις πληροφορίες που πιστεύετε