Μενού
Καλάθι

Όλα τα μπαχαρικά

Όλα τα μπαχαρικά
Σαλέπι
Εξαντλήθηκε
Επωνυμία: OEM
Το σαλέπι είναι ένα αγαπημένο ρόφημα, γνωστό για την πλούσια, κρεμώδη υφή του και τη ζεστή, αρωματική γεύση του. Παρασκευάζεται από τη ρίζα του φυτού Orchis mascula και έχει σημαντική ιστορία στη λαϊκή παράδοση της Ανατολής και της Μεσογείου.Χαρακτηριστικά:Πλούσια Γεύση: Το σαλέπι έχει μια ζεστή, γλ..
10,00€
Επωνυμία: OEM
Ένα Απαραίτητο Αρωματικό Βότανο. Το σχοινόπρασσο (Allium schoenoprasum), γνωστό και ως "τσάιβς", είναι ένα αρωματικό βότανο με λεπτά, σωληνοειδή φύλλα που θυμίζουν τη γεύση του κρεμμυδιού. Έχει ελαφριά πικάντικη γεύση, ιδανική για να προσθέσει φρεσκάδα και άρωμα σε πολλά πιάτα.Εφαρμογές:Γαρνιτούρα σ..
2,20€
Επωνυμία: OEM
Το εστραγκόν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αρωματικά της γαλλικής κουζίνας και χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη γεύση σε πολλά πιάτα. Μερικές από τις βασικές εφαρμογές του περιλαμβάνουν:Σάλτσες:Είναι βασικό συστατικό στην κλασική σάλτσα μπεαρνέζ και άλλες κρεμώδεις σάλτσες.Προστίθεται σε σάλτσες ..
2,65€
Επωνυμία: OEM
Οι σπόροι του σιναπιού εχουν μια πικάντική γεύση, οι κίτρινοι σπόροι έχουν την ηπιότερη και οι καφέ λίγο πιο έντονη, και χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν έντονη, πικάντικη γεύση σε κρέατα, πουλερικά βραστά λαχανικά και σάλτσες. Επίσης χρησιμοποιούνται για την παρασκευή μουστάρδας...
0,50€
Επωνυμία: OEM
Οι σπόροι του σιναπιού εχουν μια πικάντική γεύση, οι κίτρινοι σπόροι έχουν την ηπιότερη και οι καφέ λίγο πιο έντονη, και χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν έντονη, πικάντικη γεύση σε κρέατα, πουλερικά βραστά λαχανικά και σάλτσες. Επίσης χρησιμοποιούνται για την παρασκευή μουστάρδας...
0,50€
Επωνυμία: OEM
Με διαφορετική πιο γήινη ελαφρώς πικρή, και έντονη γεύση από αυτήν των φύλλων άνιθου, που μας θυμίζει το ούζο οι σπόροι είναι δημοφιλείς στην Βορεια ευρώπη σε συνταγες όπως το Sauerkraut (ξινολάχανο), γερμανικά ψωμιά, γκουλας. Αρωματίζει το ξύδι σε τουρσιά (αγγουράκι με άνιθο)...
1,75€
Επωνυμία: OEM
Με ελαφρώς πικρή επίγευση και μοσχοκαρυδένια γέυση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια του μαγειρέματος σε σούπες, βραστό κρέας, ταιριάζουν επίσης και σε πουλερικά και σαλάτες. Αλεσμένοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αντικαταστήσουν το αλάτι...
1,75€
Επωνυμία: OEM
Το μοσχοκάρυδο είναι ολόκληρος ο σπόρος του δέντρου Myristica fragrans, γνωστό για το έντονο, πλούσιο άρωμά του και την ζεστή, πικάντικη γεύση του. Ιδανικό για φρέσκο τρίψιμο, το άκοπο μοσχοκάρυδο διατηρεί τη μέγιστη φρεσκάδα και το άρωμά του, προσδίδοντας μοναδική γευστική εμπειρία στα πιάτα σας.Χα..
3,85€
Επωνυμία: OEM
Το Macis αποτελεί το αποξηραμένο εξωτερικό κάλυμμα του καρπού του μοσχοκάρυδου. Eνα ευέλικτο μπαχαρικό με μοναδικό γευστικό προφίλ που προσθέτει ζεστασιά και πολυπλοκότητα σε ένα ευρύ φάσμα πιάτων.Χρησιμοποιείται συνήθως τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά πιάτα,  στο ψήσιμο, τα επιδόρπια, τα πιάτα..
2,40€
Επωνυμία: OEM
Οι σπόροι και το έλαιο του Γλυκάνισου είναι βάση πολλών ποτών, με γνωστότερο του τσίπουρο και ούζο μας. Έχει μια ελαφρά ζαχαρώδη γεύση και είναι συστατικό ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Ενισχύει και κολακεύει γλυκίσματα, φρουτοσαλάτες και κομπόστες μήλων. Τριμμένοι σπόροι γλυκάνισου δίνουν μια λεπτ..
0,75€
Επωνυμία: OEM
Ο αστεροειδής γλυκάνισος είναι ο καρπός του δέντρου Illicium verum και έχει εντυπωσιακή εμφάνιση με σχήμα αστεριού. Διαθέτει έντονο άρωμα και γλυκιά, πικάντικη γεύση που θυμίζει γλυκόριζα. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, προσφέροντας μοναδικές γευστικές νότες.Χαρακτηριστι..
2,40€
Επωνυμία: OEM
Στην κουζίνα η Τριγωνέλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Οι σπόροι της αναδεικνύουν με το άρωμά τους το ψωμί (και κάποιες ποικιλίες Αλπικών τυριών) και δίνουν μια πικάντική γεύση σε σαλάτες. Τα φύλλα αρωματίζουν ψάρι και λαχανικά κάνοντας το φυτό αυτό μια καλή επιλογή για την αποθήκη ..
0,85€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 50 (5 Σελ.)